U12A

HRSH – KSV Bornem: 3-2

Het was vanmorgen het liedje van 10 kleine negers alleen begonnen wij met elf negertjes. Het eerste negertje belde ziek af, de tweede viel in de opwarming uit met een hamstringblessure en de derde na 10 minuten met knieproblemen. Het enige positieve was dat het liedje toen stopte en we toch nog met 8 andere de wedstrijd konden afwerken.
Het was dus wat herschikken tegen een tegenstander die blijkbaar nog niet te veel verloren had in competitie. Een hele uitdaging dus. Diegene die dan toch nog tussen de lijnen stonden speelden een schitterende partij. Vanaf minuut één was er druk naar voor en het spel speelde zich continu af op de helft van de tegenstander zonder al te veel open doelkansen. Diegene die we dan toch kregen eindigden bij de doelman of op het doelkader. Het ergste van al was dat bornem uit 1 doelkans wel een doelpunt kon scoren. Een onverdiende 0-1 achterstand bij de rust.
De hoofdjes gingen niet naar beneden en meteen na de rust grepen we onze opponent bij de keel. En dat loonde ook. We kwamen met een schitterende aanval op gelijke hoogte en meteen erna gingen we erop en erover. De 2-1 kwam er via een één tweetje door het centrum via onze draaischijf en kort daarna schilderde deze een hoekschop op het hoofd van onze aanvaller die krachtig binnen kopte.
We gingen het laatste kwart in met een oververdiende 3-1 maar we wisten dat het nog een fysieke slag zou worden omdat we niet konden wisselen. Ondanks hun vroeg tegendoelpunt hielden we nog vrij makkelijk stand en trokken we verdiend aan het langste eind.

Een mooie afsluiter van onze heenronde en hopelijk mogen we deze lijn doortrekken in de tweede seizoenshelft!