RUBEN PIETERS WORDT NIEUWE JEUGDCOORDINATOR

En nu toekomstgericht werken.

 

Deze week werd door het bestuur beslist de kandidatuur van Mr. Ruben Pieters te bevestigen en hem de taak van jeugdcoördinator toe te vertrouwen. Ruben zal voor het sportieve verantwoordelijk zijn.  We wensen hem veel succes.

We hebben ook nog ander toekomstnieuws.  Enkele mensen werden aangezocht om het jeugd- (en eventueel het hoofdbestuur) te vervoegen.  Ook hier kregen we heel positieve reacties en toezeggingen.  Belangstellenden kunnen steeds onze rangen vervoegen.  Geef een seintje.

Volgende week zijn de inschrijvingen gepland.  Hopelijk kunnen we ons spelersaantal van dit jaar evenaren en in mei het gepaste  aantal jeugdploegen inschrijven.  Ook met de trainers en afgevaardigden wordt contact genomen.

We hebben ook plannen volgend jaar met een ouderraad te beginnen.  Belangstellenden hiervoor zijn van harte welkom.  Ouders kunnen ons informeren wat er reilt en zeilt in de club, wat goed loopt maar ook waar er problemen zijn.  Zo willen we proberen moeilijkheden te voorkomen.

Ondertussen heeft iedereen wel al gemerkt dat de werkzaamheden aan het vierde terrein zijn gestart.  Het wordt een terrein met officiële afmetingen (100 m x 55 m).  Op gebied van trainingsmogelijkheden geeft ons dat veel meer armslag en zullen bvb de U6  ploegjes ook 2 keer per week kunnen trainen.  Daar kunnen ook officiële wedstrijden worden gespeeld.

Laat deze een warme oproep zijn om er het volgend seizoen het beste van te maken en verder te bouwen aan een mooie club.

 

Forza Haasdonk

 

André

You may also like...