INTERESSE IN ONZE OUDERRAAD ?

Juli 2019,

Beste ouders,

De start van het nieuwe voetbalseizoen nadert met rasse schreden. Op de club hebben we de afgelopen maanden niet stilgezeten. Eén ding is duidelijk, er is heel wat gebeurd op de club, en er rest ons nog veel werk. Daarom willen we het initiatief van de HRSH-ouderraad graag blijven verderzetten. Met de bedoeling om komend seizoen echt ondersteunend te kunnen werken.

De ouderraad vergaderingen zullen 2-maandelijks worden ingepland, om in de loop van het seizoen een 5-tal vergaderingen te kunnen organiseren. Indien een extra vergadering noodzakelijk is zal dit in overleg worden ingepland.

Voel je je geroepen om daarvan deel uit te maken? Zijn er bepaalde ideeën die je naar voor wil brengen? Wil je wel eens de handen uit de mouwen steken op een event of activiteit? Of kom je graag eens luisteren op de eerste vergadering? Je bent van harte welkom!!!

Wil je je graag engageren? Zet het op mail naar volgend adres: ouderraad@hrsh.be

De datum van de eerstvolgende vergadering ligt momenteel nog niet vast, maar die gaan we nog tijdig communiceren.

Met sportieve groeten,

ouderraad HRSH