Eindrondewedstrijd 2

Borsbeke - HRS Haasdonk 2 - 4

Geen twijfel mogelijk! HRSH heeft een speciale band met eindrondewedstrijden.
Bovendien hebben ze blijkbaar ook een patent op een uitermate spannend wedstrijdverloop.
Na de onwaarschijnlijke thriller van vorige week stond er in Borsbeke opnieuw een zeer sterke tegenstander op het programma. Toch zag het er lange tijd naar uit dat een technisch sterk Haasdonk na een treffer van Sven Van Acker op een verdiende zege zou afstevenen. Toen kort voor tijd de thuisploeg de stand in evenwicht bracht, bleek dit meteen een prelude voor nog maar eens nagelbijtende verlengingen.
Een sterk spelende Ilian Smolders stelde met een gemiste penalty de zenuwen van de talrijke supporters nog extra op de proef. En zelfs na een knappe hattrick van Sven bij 1-3 zorgde Borsbeke met een geweldige aansluitingstreffer voor een zenuwslopende slotfase. Gelukkig stelde Smolly diep in de verlengingen de verdiende zege veilig.

Volgende week ontvangen we Lembeke in de halve finale op de Poerdam in een ….. nieuwe thriller?

Be there!